FAQ

Her finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene vi får.

Er det overnattingsmuligheter på deres arrangementer?

Ja. Vi har en sovesal der det er mulighet for å sove mellom gamingslagene. Madrass eller liggerunderlag er noe deltakerne må ha med selv. Husk også dyne og pute.

Må alle barn som ikke ha fylt 13år ha med samtykkeskjema?

Ja. Alle barn som ikke enda har fylt 13, må ha med samtykkeskjema ferdig underskrevet. Om du ikke får skrevet det ut og undertegner før du kommer så er det mulig å skrive under ved innsjekk.

Barnet mitt fyller 13 i år, må jeg fortsatt ha med samtykkeskjema?

Ja. Alle barn som ikke har fylt 13 må ha med.

Må deltakerne ha med egen stol?

Nei/ja. En hver deltaker får tildelt en "konferanse stol" Dette er en stol som ikke er så veldig behagelig i lengen. Så med det anbefaler vi å ha med egen stol for egen komfort.

Ettersom det er mye barn/unge, hindrer dere dem å dra ut om kvelden/natten?

Nei. Vi låser ikke dørene til bygget under arrangement med tanke på brannveier etc. Dette betyr at dere foreldre på forhånd på sette regler på hva barnet ditt får lov til å ikke. Vi driver ikke barnehage og kan ikke huske på hva hver enkelt deltaker får lov til og ikke fra sine foreldre.

Skal barnet mitt ha med egen spillmaskin?

Når man kjøper billett til våre LAN får dem tildelt en pult. Her kan man ha med egen spillmaskin (PC, Xbox, Playstation, Nintendo etc). Vi har i tillegg satt opp div maskiner som alle deltakerne kan bruke. Det er blant annet en felles Xbox stasjon og to Nintendo Switch stasjoner som alle kan bruke. Disse felles stasjonene er perfekt for deg som vil prøve nye spill eller som har kjøpt dagspass og vil spille litt mens du er der.

Relatert