Crew

For en vanlig deltager kan det se ut som våre LAN går rundt nesten av seg selv.
Slik er det ikke. Det ligger utallige timer med forberedelser og arbeid i vært eneste LAN vi arrangerer. Derfor er vi avhengig av et aktivt og godt styre og ivrige og dyktige crew medlemmer.
Hvis du har lyst til å være med å planlegging gjennomføringen av våre LAN bør du søke deg inn som crew. Vi er rundt 20 crew på våre LAN på Verket Scene, og stemningen er alltid på topp. Vi bruker to dager på å gjøre om lokalet til en stor gamingsal før vært LAN. Vi begynner altså LAN kosen allerede dagen før. Nedrigg er ferdig i løpet av siste dagen

Alle i crew får gratis mat under hele arrangementet, samt crew t-skjorte.
Hva venter du på? Søk deg inn som crew da vel! :D

Informasjon

Dette crewet skal hjelpe deltagerne med å besvare de spørsmålene de har om arrangementet. Crewet vil ha ansvar for innsjekk og oversikt over deltagere. I tillegg vil du i dette crewet ha ansvar for Game Loungen. Info vil også være en base for generelt utstyr. Her søker vi personer som er utadvendte, løsningorienterte, blide og hjelpsomme.

Sikkerhet

Dette crewet skal passe på at alt er i ro og orden. Crewet skal passe på at ingen som ikke skal være på lanet ikke kommer inn. Crewet skal også passe på at ingen gjør ting dem ikke skal på lanet. Her søker vi personer som er utadvendte, blide, hjelpsomme og som er på vakt.

Kantine

Dette crewet skal hjelpe til med å selge mat, drikke og snacks i kiosken. Crewet vil kanskje måtte varme/steke opp mat. Her søker vi personer som er utadvendte, blide, hjelpsomme og som har stekt en grandis før.

Compo

Dette crewet skal styre konkurransene. Crewet skal sette opp listene for konkurransene og sette opp servere for å kjøre konkurranser. Crewet skal også kunne kommentere under konkurranser. Her søker vi personer som kan en del om spill/servere og som klarer å kommentere.
DSVL er et LAN for gamere, av gamere. Vi arrangerer et dataparty i hjertet av Moss på Verket scene.
Bernt Ankers Gate 19, 1534 Moss
Kontakt@dsvl.no
2022 © DSVL LAN | Nettside utviklet av Topologic